Moderni monimerkkikorjaamo

Modernia autohuoltoa Lempäälästä

Huollot-
ja korjaukset

Meiltä saat monimerkkihuoltoa ja -korjausta lähes kaikkiin automerkkeihin. Korjaamollamme onnistuu kattava vikadiagnostiikka ja vaativatkin korjauskokonaisuudet. Lisäksi meillä on palveluvalikoimassa kolarikorjauspalvelu, renkaiden myynti ja vaihto, Defa ja Webasto asennukset, tuulilasin vaihtopalvelu, katsastuspalvelu sekä ilmastointilaitteiden tarkistus ja aineiden vaihto, jopa uudemmat R1234yf -aineiden huollot saat meiltä.  Ja jos haluat, että huollamme myös samalle auton pinnat puhtaaksi, järjestämme senkin sinulle, tottakai.

”Tiäkkös, että autot sisältävät enenevissä määrin sähköjä ja tekniikkaa, joka luonnollisesti korostuu Hybridiautoissa. Meillä mekaanikot ovat suorittaneet SF 6002 – sähkötyöturvallisuuskortin sekä erikseen kouluttautuneet Hybridiautojen huoltoihin sekä korjauksiin. Enää pelkkä mekaanisten osien korjaus ei riitä, mutta me olemme tienneet sen jo pitkään. ”

Käytössämme on Hella Gutmannin yleistesteri, joka avaa oven yli 35 000 automallin diagnosointiin ja saamme nopeasti sekä vaivattomasti tehtyä vikadiagnosoinnin.

Ja jos sisäinen mekaanikkosi herää ja tiedät mikä autoasi vaivaa, myymme tiskiltä myös varaosia. Valikoimastamme löytyy sekä alkuperäisiä että tarvikeosia, voit soittaa ennakkoon varmistaaksesi osan saatavuuden.

Kysy tarjous asiakaspalvelustamme Heikiltä, se on aina ilmaista. 

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Aina autosi valmistajan määrittelemien ohjeiden mukaisesti, silti käyttäen ammattitaitoamme sinun eduksesi. Jos havaitsemme korjausta tai vaihtoa vaativia muita osia, kerromme sen sinulle. Ja kerromme myös milloin näihin kannattaa aidosti puuttua, emme turhaan korjaa kulunutta, mutta kestävää.

Autosi huollon lisäksi, haluamme huoltaa myös lompakkoasi.

Määräaikaishuoltoihin kuuluvat esimerkiksi oheiset palvelut:

 

Öljyn- ja öljynsuodattimen vaihto

Jakohihnan vaihto

Jarrujen tarkistus

Käsijarrun toimivuus ja kiristys

Ilmastoinnin tarkastus

Jäähdytin- ja jarrunesteiden tarkastus/vaihto

Polttoainesuodattimen tarkastus/vaihto

Vuosihuolto

Autot ovat täynnä kuluvia osia  ja joku päivä osat tulevat tiensä päähän. Joidenkin autojen kulutusosia vaihdetaan vuosittain, toisiin taas harvemmin. Kesken matkan voipi häiriövalo syttyä tai kolari osua kohdalle. Olipa syy mikä tahansa maan ja taivaan välillä, korjaus ihan taatusti auttaa matkaa jatkumaan turvallisesti.

Varaa korjausaika ja anna meirän mekaanikkojen tehrä rehellinen arvio, päätetään yhressä milloin sinun kannattaa jatkaa kulkua autosi kanssa.

Vuosihuoltoon kuuluvat useimmiten esimerkiksi oheiset palvelut:

Öljyn- ja öljynsuodattimen vaihto

Jarrujen tarkistus

Tuulilasin korjaukset

Vikakoodien luku

Moottoriremontit

Alustan korjaukset

3D pyöränkulmien suuntaus

Ohjelmoinnit

Tartteeko autolle näyttää tietokonetta?

Ohjelmoinnistakin voidaan todeta, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ohjelmointi eli cippaus, lastutus tai optimointi, tarkoitus on sama.  Käytännössä ohjelmoinnissa säädetään moottoria ohjaavaa elektroniikkaa suorituskykyyn ja tehoihin kohdistuen, erityisesti niin sanotuista kuolleista kierrosalueista pyritään saamaan tehot mukaan. 

Tavoitteita ohjelmoinnille voi olla ekologinen, auton tehojen nostaminen tai jokin muu, kuten esimerkiksi vaihteiden välitysten korjaaminen kierrosalueiden kautta paremmin vaihtuville nopeuksille sopiviksi. 

Tässä on syy miksi meillä ohjelmointi tehdään aina autokohtaisesti niin henkilö- kuin pakettiautoille eikä näissä käytetä yleismallisia ohjelmia.

 • Tehon ja väännön lisäys
 • EGR ohjelmoinnit
 • DPF ohjelmoinnit
 • Imusarjan läppien ohjelmoinnit
 • DTC ohjelmoinnit

Hallittua matkantekoa säällä kuin säällä

Laadukkaat Bridgestone renkaat ja asennukset

Kansainvälisesti käytetty ja yksi ostetuimpia rengasmerkkejä edustava Bridgestone on myydyin renkaamme.  Huippu ominaisuuksilla varustetut Bridgestone renkaat ovat loistava valinta, niin kesä-, talvi- kuin Off-roadrenkaiksi. Vaihtoehtoja riittää kaikissa luokissa.  Ja näiden renkaiden lisäksi valikoimastamme löydät myös Nokia, Continental, Michelin, Googride, Hankook sekä LingLong renkaat.

Muutama poiminta Bridgestone -malleista:

Bridgestone Blizzak ice

 • Erinomaiset jääominaisuudet
 • Ylivoimainen käyttöikä
 • Optimaalinen ajomukavuus ja matala melutaso

 Bridgestone Potenza S001

 • Suorituskykyä suurissa nopeuksissa
 • Hallittavuutta märällä tiellä
 • Pitoa

Bridgestone Turanza T005 Driveguard

 • Luokkansa parhaat märkäominaisuudet*
 • Erinomaiset EU-rengasmerkinnät
 • voit jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h*

TUO RENKAASI MEILLE VAIHTOON

 

Hinnasto:

Henkilöautot 30€

Pakettiautot 35€

Kesärenkaat

alk. 45 € / kpl

Talvirenkaat

alk. 50 € / kpl

PAKETTIAUTOON

alk. 59 €

Jos sinulle riittää pakastin kodinkoneena, älä käytä autoasi sellaisena!

Moottorin polttoaine käyttöisellä lisälämmittimellä vältät ikävät kylmäkäynnistykset ja autosi voimanpesä pysyy kunnossa huomattavasti pidempään.

Webasto on kategoriansa ehdoton ykkönen. Asentamalla Webaston lisälämmittimen autoosi, pidennät autosi moottorin ikää välttämällä ikävät kylmäkäynnistykset ja samalla itse voit istua lämpimään kulkuneuvoon. Hiittiä kajuuttaan ja baanalle.

Olemme valtuutettu Webasto myynti ja asennusliike. Asennamme ja korjaamme Webastot yli 10v kokemuksella. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.
Webasto-asennuksille oma ala-sivu jossa kerrotaan tarkemmin mikä webasto on, hyödyt yms.

Henkilö- ja
hyötyajoneuvojen
varustelu

Meillä on tieto ja taito auton varusteluun, oli kyse sitten kauppakassin virittelystä mukavammaksi tai hyötyajoneuvojen tuunaamisesta viimeisenpäälle tehokkaaksi työkoneeksi. Hae meiltä osat ja tee itse – tai ota meiltä kätevällä asennuspalvelulla.

Apuvälineitä

– Peruutuskamerat
– Lisälämmittimet
– Vinssit
– GPS paikantimet
– Autonhoitotuotteet
– Lisävarusteet

Uutta koukkua

Vetokoukut mm.
– Oris
– Brink
– Westfalia
– Thule
– Erich Jaeger

 

Parempaa näkyvyyttä

– Valotelineet ja valoraudat
– Lisävalot, työvalot, majakat ja vilkkupaneelit
– Aurinkolipat ja vetosuojat

Suojavarusteet ja koristeosat

– Vanteet
– Lavakaaret
– Ikkunakalterit
– Kattokaiteet
– Kromikoristeet ja muut tuotteet
– Pohjapanssarit

NOPEASTI MUKAAN

Meillä on osia laidasta laitaan ja suoraan hyllytavarana, koska täällä korjataan autoja.

Jos siis autosi vielä kulkee ja osaat vaihtaa osia itse, poikkee ihmeessä ostoksille tai soita etukäteen ja laitetaan osa sinulle jemmaan!

Perushuolto-osien valikoima on laaja ja ohessa vain muutamia esimerkkejä sinulle. Ja jos sinulla on tarve isommille määrille varaosia, vaikka omaan myyntiisi, autamme sinua. Käytössämme on laaja tukkuliikeverkosto ja varmasti löydämme yhdessä myös sinulle hyvän ratkaisun!

Tarvikeosat

Monipuolinen valikoima

Tarvikeosia löytyy mm. seuraavilta merkeiltä
 • – TRW  – Monroe

  – Moog  – NF

  – Meyle  – NK

  – ABS  – Ruville

  – SNR  – Ocap

  – Febi

Alkuperäistä vastaavat tarvikeosat

Monipuolinen valikoima

Tarvikeosio löytyy mm. seuraavilta merkeiltä

-SKF  -Continental

-Sachs  -Bosch

-Lemförder  -Mann

-Zimmermann  -Mahle

-Brembo

 

 

 

 

Alkuperäiset osat

Kattava valikoima merkkejä

Katso lisää

-Audi  -Peugeot

-BMW  -Ford

-Skoda  -Mercedes

-Seat  -Kia

-VW  -Hyundai

-Nissan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suodattimet & öljyt

Laadukas valikoima joka kattaa koko auton

Öljynsuodattimet sekä öljyt..
 • Öljynsuodattimet sekä öljyt niin moottoriin, vaihteistoon kuin ohjaustehostimeen, unohtamatta hydrauliikkaöljyjä. Valikoissamme on lisäksi Forte -tuoteperheen laadukas valikoima koneiston erilaisia puhdistusaineita, joihin kannattaa tutustua öljyn vaihdon yhteydessä.

 -Castrol

-Comma

-Bosch

-Mahle

-Mann

Avainpatterit – asennuspalvelun kanssa

Muita palveluitamme

”Jos se liittyy autoon, meillä on palvelu siihen.”

Kolarikorjaukset

Teemme usean vakuutusyhtiön kanssa yhteistyötä ja kolarikorjaukset, peltien oikominen, automaalaukset sekä tuulilasinvaihdot ovat meille arkipäivää. Olemme laittaneet sinulle vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ja muut toiminta ohjeet saataville, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti omalla autolla.

3D Pyöränkulmien säätö alk. 79 €

Corghi 3D pyöränkulmien suuntauslaite joka antaa huipputarkkoja mittaustuloksia, kulmat saadaan säädettyä viimesen päälle.

Pyöränkulmien säädöstä puhutaan myös aurauskulmien säätönä.  Toisin sanoen, aurauskulma on ohjaavien pyörien kulma suhteessa toisiinsa, ajoneuvon kulkusuunnassa. 

Vaikka puhutaan ohjaavien renkaiden kulmasta on automallista riippuen tarpeen tehdä nelipyöräsuuntaus. Tämä johtuu siitä, että useissa automalleissa ei ole takapyörien auraukselle säätömahdollisuutta, jolloin kaikki renkaat mitataan ja etupyörät säädetään oikeaan kulkukulmaan takapyöriin nähden.

Vetokoukut

Myymme ja asennamme laadukkaat Brink vetokoukut ammattitaidolla. Brink – vetokoukun asennus ei vaadi muutoskatsastusta ja on käyttövalmiina heti.

Vetokoukun asennus vie valitusta mallista riippuen yhdestä kolmeen tuntiin. Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva vetokoukku; kiinteä, irrotettava vai kääntyvä sinun autoosi? 

Brink tekee yhteistyötä useimpien autovalmistajien kanssa ja vetokoukkuvalikoima uusiutuukin lähes 200:lla uudella mallilla vuosittain. He valmistavat noin miljoonaa koukkua vuodessa ja vetokoukut täyttävät kaikki laatuvaatimukset. Tässä ovat faktat miksi me olemme valinneet Brink -vetokoukut valikoimaamme. 

Sähköinen huoltokirja

Huollon yhteydessä pystymme tekemään sähköiset huoltokirjamerkinnät BMW, Mercedes-Benz, Audi, Seat, Volkswagen ja Skoda merkkisiin autoihin.  Vaatimaton tavoitteemme on, että tulevaisuudessa pystyisimme tekemään muidenkin merkkien sähköiset huoltokirjamerkinnät.

Ilmastointihuolto alk. 59 €

Texa Bi-Gas ilmastoinnin huoltolaitteen avulla huollamme R134a – kylmäainetta sekä uudempaa R1234yf – kylmäainetta käyttävät ilmastointilaitteet.

Ilmastointijärjestelmä ei pelkästään viilennä sisätiloja, vaan sillä on muitakin vaikutuksia autossasi. Toimiva ilmastointi ei  nosta polttoaineenkulutusta ja pitää kosteuden ulkopuolella.

Ilmastointilaitteen kylmäainetta haihtuu hiljalleen joka lisää kompressorin työtä ja sitä kautta polttoaineenkulutusta. Jos kylmäaine on päässyt kokonaan loppumaan on sekä autosi etu että koulutetun huoltajan ammattitaitoa tehdä typellä tiiviystestaus järjestelmään.

katsastustarkistus alk. 36 €

Joskus on parempi katsoa, kuin katua. Tarkistuksessa katsomme autosi kunnon ja voimme ennakoida korjauskehotukset sekä mahdolliset hylkäykseen johtavat viat. Ennakoimalla voimme vaikuttaa siihen, että yksi käyntikerta katsastusasemalla riittää ja säästyä uusintakatsastukselta.

Varsinaisessa katsastuksessa kiinnitetään huomiota toki autoon kokonaisuutena, mutta erityisesti oheisiin osa-alueisiin jaoteltuna:

 • Tunnistaminen (verot, vakuutukset, rekisterikilpi, valmistenumero)
 • Alusta & Kori (erityisesti ruostevauriot)
 • Akselisto, jousitus & renkaat
 • Jarrut (käyttöjarrut, seisontajarru & näiden testaus)
 • Ohjauslaitteet
 • Päästöt- ja ympäristöhaitat  (Pakokaasu, OBD-mittaus, melu, öljyvuodot)
 • Ajettavuus koeajon aikana (mittaristo, näkyvyys, hallintalaitteiden toimivuus, puhdistuslaitteet)
 • Sähkölaitteet & valaimiset (vilkut, kaikki valot, akku)
 • Muut varusteet sekä laitteet, kuten varoituskolmion sijainti autossa varmistetaan.

katsastuspalvelu alk. 85 €

Huolehdimme puolestasi auton katsastuksesta päästö- ja OBD-mittauksien kera.  Jos katsastuksen tuloksena tulee korjauskehotuksia, annamme sinulle näihin ehdotuksen hinnan kera. Emme korjaa ilman lupaasi.

Katsastusta ei tarvitse jättää viime hetkille, kiesin voi katsastaa milloin tahansa  ja sen voi hoitaa vaikka näppärästi määräaikaishuollon yhteydessä. Samalla käynnillä ja huoltostopista kaikki tehot irti otettuna.

huolto työpäiväsi aikana

Aina ei ole mahdollisuutta ennakoida parasta kellonaikaa tuoda autoa huoltoon. Koska sijaitsemme usean asiakkaamme työmatkan varrella, haluamme tuoda enemmän joustoa huollon ajankohtaan.

Meiltä voit varata huoltopaketin, joka sisältää toimipisteeltämme kuljetuksen työpaikallesi sekä luonnollisesti kuljetuksen takaisin työpäivän päätteeksi. Sinun tehdessä töitä, me hoidamme autosi kuntoon ja sinun aikataulusi ei muutu huollon vuoksi.

 • Soita meille ja katsotaan päivä yhdessä.
 • Kerro monelta sinun pitäisi olla töissä ja sovitaan yhdessä kuljetuksen aikataulu.
 •  Kerro monelta pääset töistä ja tulemme hakemaan sinut.
 • Autosi odottaa sinua valmiina.

Vaivatonta, eikö? Huomaat myös, että palvelusta huolimatta, hinta ei kohoa taivaisiin ja saat tämänkin lupauksemme mukaisesti kohtuuhintaan, ammattitaidolla.

Laskutus- ja rahoituspalvelu

Kuten sanottua, häiriövalo ei piittaa tilisi tilanteesta. Onkin mahdollista, että autosi tarvitsee nopeasti huollon ja tilipäivä on pitkällä tulevaisuudessa.

Innovoice on onneksemme nopea apu ja heiltä saa 30 päivän korottoman maksuajan. Luottopäätöksen voi hakea ennakkoon ja saat päätöksen viimeistään seuraavana arkipäinä, joskus jopa heti.

 • Täytä luottohakemus TÄSTÄ.
 • Saat päätöksen ja vaihtoehdot maksutavoista.
 • Kerro meille, että olet saanut puoltavan päätöksen ja hoidamme kanssasi sopimuksen loppuun huollon yhteydessä.

Joustava, vai mitä? Tutustu tarkemmin Innovoicen palveluihin TÄSTÄ.

tuoppa Auto huoltoon
ja poikkee ite vaikka ideaparkkiin

Ole yhteydessä

Ovet ovat auki

Arkisin: 7.30 – 17.00
La-Su: Kiinni

Osoite

Ideaparkinkatu 11 C
37570 Lempäälä

Soita

0400 533 375

Sähköposti

info@topautoset.fi

Ei kysyvä tieltä eksy sanovat. Ota rohkeesti yhteyttä.

12 + 13 =