Moderni monimerkkikorjaamo

Kolari-
korjaukset

Kolari kun osuu kohdalle,  auto ei ole ainoa joka kokee kolauksen. Oli kyseessä pieni peltivaurio tai ketjukolari, on tärkeää tietää miten toimia. Kolarikorjaus on asia, joka hoidetaan viimeiseksi.  Kun sen aika on, me autamme.

Me teemme kolarikorjauksen alusta loppuun, peltien oikomisesta maalaukseen sekä umpioista moottoriin. Laitetaan kiesi kulkemaan eikä anneta kolhujen jäädä pysyviksi.

Tärkein neuvomme on, että soitat paikalle poliisin. Sillä varmistetaan, että vaurioiden korjaus maksetaan vakuutuksista, sinun tai toisen osapuolen.

Kolarikorjaus vaivattomasti

Yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa.

Kolarikorjaukset

Teemme usean vakuutusyhtiön kanssa yhteistyötä ja kolarikorjaukset, peltien oikominen, automaalaukset sekä tuulilasinvaihdot ovat meille arkipäivää. Olemme laittaneet sinulle vakuutusyhtiöiden yhteystiedot alapuolelle saataville.

Kun kolari osuu matkallesi, muista oheiset:

 • Jos kolarin jälkeen omasi tai vastapuolen ajoneuvo vaatii kolarikorjausta, soita poliisi paikalle. Vakuutusyhtiöt tarvitsevat ilmoituksen tapahtuneesta sekä paikan päällä tehdyn puhallutuskokeen tulokset vakuutuspäätöstä varten.
 • Tee vakuutusilmoitus omaan vakuutusyhtiöön.
 • Kirjoita vakuutustunnus itsellesi muistiin, tarvitsemme sen laskutusluvan hakua varten.
 • Jos kävi niin, että sinut todetaan korvausvelvolliseksi kolarin tiimoilta, kerro rekisteritunnus ja vakuutusyhtiösi toiselle osapuolelle.
 • Jos olet syytön osapuoli kolarissa, vastapuolen liikennevakuutuksesta korvataan sinulle aiheutuneet ajoneuvo- ja omaisuusvahingot.

Hinausautot K. Sulinko

Jos kolari sattuu ja autollasi et pääse jatkamaan matkaa, suosittelemme lämpimästi soittamaan yhteistyökumppanimme K.Sulingon avuksi, Hinausautot K. Sulinko Puh. 0400 337 925, hinaukset 24/7.

  tuoppa Auto huoltoon
  ja poikkee ite vaikka ideaparkkiin

  Ole yhteydessä

  Ovet ovat auki

  Arkisin: 7.30 – 17.00
  La-Su: Kiinni

  Osoite

  Ideaparkinkatu 11 C
  37570 Lempäälä

  Soita

  0400 533 375

  Sähköposti

  info@topautoset.fi

  Ei kysyvä tieltä eksy sanovat. Ota rohkeesti yhteyttä.

  12 + 4 =